Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos, Öğrencilerini Galatasaray Maçı İçin Uyardı !

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş’ın İstanbulspor galibiyeti keyifleri yerine getirdi. Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi ilk olarak Türkiye kupası’nda oynanacak Konyaspor maçında öğrencilerinin konsantre olmasını istedi.

Trendyol Süper Lig'in 27.

Siyah-beyazlı kulübün tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Beşiktaş son olarak, Süper lig’in 27. haftasında konuk olduğu İstanbulspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı ve Trendyol Süper Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça yükseltti. Lig’de bu sezon ilk kez 4 maçlık yenilmezlik serisini yakalayan Beşiktaş, oynadığı son 4 maçında 3 galibiyet elde etmeyi başardı.

PORTEKİZLİ HOCA TAKIMINDAN MEMNUN

Beşiktaş kendi sahası Tüpraş Stadyumu’nda üst üste iki kritik müsabakaya çıkacak. 28 Şubat’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçında Konyaspor’la ve 3 Mart’ta ise Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek.

Takımından memnun olan ve Konyaspor, Galatasaray maçları hakkında konuşan Fernando Santos; ”Konyaspor maçı çok önemli. Beşiktaş her zaman kupada ilerlemek zorunda olan bir takım. Kupayı almak isrtiyoruz. Bu maçı kazanıp yarı finale, ardından finale çıkmak istiyoruz. Bu maça yüzde 100 odaklanmış durumdayız. Galatasaray maçını ondan sonra konuşuruz.” açıklamasında bulundu.