Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu Icardi’li Gol Sevincini Açıkladı !

Galatasaray’ın parlayan oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu açıklamasında; ”Gol sevincine gelirsek biz bir aileyiz. Kenetlendikçe daha iyi bir aileyiz. Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.

Galatasaray'ın parlayan oyuncusu Kerem

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray konuk ettiği Antalyaspor’u 2-1 yenmeyi başardı. Galatasaray’ın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Böylelikle Galatasaray bu galibiyetle puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü.

Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından Kerem Aktürkoğluve Victor Nelsson  açıklamalarda bulundu.

ICARDİ’NİN SEVİNCİNİ ANLATTI

Maçın ardından Kerem Aktürkoğlu yaptığı açıklamada; ”Perşembe gününden kalma bir mental yorgunluk vardı. Antalyaspor da iyi mücadele etti ama kazanan olduğumuz için mutluyuz. Hat-rick yapamamam benim hatam. Gol sevincine gelirsek biz bir aileyiz. Kenetlendikçe daha iyi bir aileyiz. Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz. Onları görüyoruz. Biz saha içinde kalmak istiyoruz. Sezon sonunda da yineden şampiyon olan taraf olmak istiyoruz.” dedi.

Vivtor Nelsson açıklamasında ise; ‘‘Topa sahip olduğumuzda çok fazlaq hata yaptık. Bu konuda daha iyi olmalıyız. Ama iyi olmadığımız günde bile 3 puan almamız bizim şampiyon olacak takım olacağımızı gösteriyor.’‘ ifadelerini kullandı.