Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor’dan Maçın Hakemine Tepki !

Süper Lig’de Antalyaspor, Galatasaray deplasmanına konuk oldu. Mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Antalyaspor başkanı Sinan Boztepe hakem kararlarına tepki gösterdi. Boztepe; ”16 kişiye rağmen oynadık. Galatasaray’ın sahasında kendi seyirci önünde Antalyaspor resmen köşeye sıkıştırıldı.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Antalyaspor, Galatasaray

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray konuk ettiği Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Mücadeleden sonra Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe mücadelenin hakemine eleştirilerde bulundu.

Sinan Boztepe açıklamasında; ‘’16 kişiye rağmen oynadık. Galatasaray’ın sahasında kendi seyircisi önünde Antalyaspor’u resmen köşeye sıkıştırdı. Sabah yaptığım açıklamalardan kendim utandım ama gördüm ki çok doğru açıklamalar yapmışım. Bu kadar rezillik, bu kaqdar çirkinlik olmaz. Federasyon istifa etsin, hak yemeyecek şu işi düzgün yapacak birileri gelsin. Biz 8 gol atsaydık bile hakem Galatasaray’a 9. golü attırırdı.” dedi.

Sinan Boztepe açıklamasının devamında; ‘‘Sabah çok talihsiz açıklamalar yapmıştım. Şu an daha beterini yapıyorum. Resmen katledildik. Galatasaray camiası biz çok güzel misafir etti. Ama sahada gördüğümüz muamele Türk futbolunun bir ayıbıdır.” dedi.