Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’dan Öğrencilerine Kritik Uyarı !

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ve Avrupa yolunda kritik viraja giriyor. Sarı-lacivertli takım yoğun bir fikstüre girmeye hazırlanırken, Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal’dan öğrencilerine kritik bir uyarı geldi.

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ve

Fenerbahçe bu hafta Kasımpaşa’yı 90+6’da bulduğu penaltı golüyle yenerek maç fazlalığından dolayı liderliği eline aldı. Ancak Salı gününden sonra sarı-lacivertli kulüp kritik viraja girmeye hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde üst üste maçlar oynayacak olan Fenerbahçe, 20 günlük fikstürde tam 6 müsabaka oynayacak. Yaklaşık tam 3 günde bir maç oynayacak olan Fenerbahçe’de tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal, bu zorlu virajı kayıpsız geçmek için planlarını yapmaya başladı.

”HEPİNİZ HAZIR OLUN”

Pazar günü öğrencilerine konuşma yapan Kartal; ”Kasımpaşa karşısında kazandık ama şimdi zorlu bir periyoda giriyoruz. 3 günde bir maça çıkacağız ve bu kritik virajda kayıp yaşamamalıyız. Hepiniz hazır olmalısınız.” dedi.

Fenerbahçe’de bu viraj’da Lig’de; Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor, Türkiye Kupasında; Ankaragücü, Konferans Ligi’nde ise Union Saint-Gillioise’le hem içerde hemde dışarda oynayacak.