Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’nın Dev Kulüpleri Semih Kılıçsoy’u Tribünden İzledi !

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’u yakın takibe alan iki Avrupa’nın dev kulübü, İstanbulspor maçında Semih kılıçsoy’u tribünden izlediği öne sürüldü. Genç yetenek Semih Kılıçsoy’u Konyaspor ve Galatasaray maçında da takip ederek, kulüplerine rapor sunacaklar.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih

Siyah-beyazlı kulübün genç yeteneği Semih Kılıçsoy, bu sezon attığı goller ve ve gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa’nın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Sabah Gazetesi’nde çıkan habere göre; Beşiktaş’ın, İstanbulspor’u yendiği müsabakada, genç yıldız Semih Kılıçsoy iki dev kulüp tarafından canlı izleniyordu.

Başta İngiliz, Alman, İtalyan ve İspanyol kulüpleri, genç yetenek Semih Kılıçsoy ile ilgilenirken, birden fazla takımın gözlemci ekibi Semih Kılıçsoy’u tribünden takip ediyor.

Borussia Dortmund ve Leipzig Scoutları, genç yetenek Semih Kılıçsoy’u İstanbulspor ile oynanan mücadelede tribünden takip ettiler.

İki takımın gözlemcileri, Konyaspor ve Galatasaray mücadelelerinde de Semih’i tribünen takip edecek ve kulüplerine ön rapor sunacaklar.