Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Real Madrid – Sevilla Maçını Canlı İzleme !

İspanya LaLiga’da bu hafta

İspanya LaLiga’da bu hafta Real Madrid Sevilla’yı konuk ediyor. Real Madrid LaLiga’da hız kesmeden yoluna devam ediyor. En yakın takipçisi Girona ile arasındaki farkı açmak isteyen Real Madrid, konuk edeceği Sevilla’yı yenmek istiyor. Real Madrid bu sezon LaLiga’da kalesinde en az gol yiyen takım konumunda. Peki Real Madrid – Sevilla maçı ne zaman? Real Madrid – Sevilla maçı saat kaçta? Real Madrid – Sevilla maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar..

Bu sezon laLiga’da yoluna dolu dizgin devam Real Madrid, Sevilla ile oynayacağı maçı kanazarak, en yakın takipçisi olan Girona ile farkı açmak istiyor. Peki Real Madrid – Sevilla maçı ne zaman? Real Madrid – Sevilla maçı saat kaçta? Real Madrid – Sevilla maçı hangi kanalda?

ARDA GÜLER OYNAYACAKMI?

Bu sezon Real Madrid’e transfer olan Milli futbolcumuz Arda Güler üst üste sakatlıklar yaşadı. Ancak geçtiğimiz hafta Real Madrid’de sakatlanan ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Bellingham ve Joselu’nun sakatlığı açıklandı ve Arda Güler için bir fırsat doğdu.

İspanya’da çıkan haberlere göre Real madrid teknik direktörü Ancelotti,  Bellingham ve Joselu’nun sakatlıkları sebebiyle Arda Güler’e daha fazla fırsat vermeyi düşünüyor.

REAL MADRİD MUHTEMEL 11

Lunin – Lucas – Tchouameni – Nacho – Mendy – Valverde – Kroos – Ceballos – Vinicius – Rodrygo – Brahim/ Arda Güler

REAL MADRİD – SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN?

LaLiga’da 26. hafatda Real Madrid – Sevilla karşı karşıya gelecek. 25 Şubat Pazar günü (bugün) oynanacak müsabaka TSİ 23.00‘da başalayacak. Bu dev mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD – SEVİLLA Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayınız !!!

REAL MADRİD – SEVİLLA karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.