Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel’den Galatasaray Değerlendirmesi!

Galatasaray’ı 2-1 maglup eden

Galatasaray’ı 2-1 maglup eden Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Hatayspor kendi sahasında Galatasaray’la oynadığı maçta, 17 maçtır  yenilmeyen Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM

Maç sonrasında açıklamalarda bulunana Volkan Demirel, “Evet, öncelikle bizim adımıza çok iyi bir akşam oldu.

Çünkü Türkiye liginin en iyi takımlarından bir tanesini yenmek hem de planladığımız her şeyi saha içinde oyuncularımın göstermiş olması beni çok mutlu etti.

Çünkü bu oyunun ana faktörleri oyuncular. Siz bir şekilde anlıyorsunuz, bir şey gösteriyorsunuz ama bunu oynaya bilenler oyuncular. Bu gün bu anlamda her dediğimizi yaptılar ve maçın süresini uzattıkça bu şekilde pozisyonlara girerek golleri bularak maçı bitireceğimizi biliyorduk. Onun için takımımı tebrik ediyorum.

GALATASARAY BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL

Bundan önceki 2-3 haftada istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Ama bunun bir nedeni vardı bu da 8 haftalık bizim gibi takımlarda büyük sevinçten sonra illa ki düşüşler olacaktır.

Bu maç bizim için çok önemliydi, geri dönüş ve ayağa kalkabilmek için. Sonuçta Galatasaray bizim rakibimiz değil. Galatasaray bizi yense kimse bir şey demeyecekti. Biz kazanarak Hatayspor’un ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdik. Galatasaray’a saygı duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

HATAYSPOR-GALATASARAY MAÇI KISA ÖZETİ

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Hatayspor kendi sahasında Galatasaray’ın 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi Hatayspor maçın 14. dakikasında Rivas’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Dakika 27’de Ziyech’in ceza sahasına gönderdiği topa açılan kaleci Erce Kardeşler, kendi takım arkadaşıyla çarpıştı ve top Zaha’nın önünde kaldı. Zaha topa sert bir vuruş gerçekleştirdi ve top kaleciye çarparak kaleye gitti, Galatasaray 1-1 eşitliği yakaladı.

İlk yarı sonucu 1-1 berabere bitti.

İkinci yarının 55. dakikasına Galatasaray’ın kaptırdığı topla hızlı çıkan Hatayspor Dadashoc’un savunma arkasına attığı topla Fisayo Dele-Bashiru sağ kanatta ilerledi. Dele Bashiru topu sol kanatta bulunan Lamkel Ze’ye attı. Lamkel Ze’de topu Muslera’nın sağından ağlara göndererek 2-1 Hatayspor’u öne geçirdi.

Maç sonucu 2-1 bitti ve Galatasaray bu sezon Süper Lig’de ilk kez mağlup oldu.