Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Chelsea – Liverpool Lig Kupası Final Maçı Ne Zaman?

İngiltere Ligi Kupası Final

İngiltere Ligi Kupası Final müsabakasında Chelsea – Liverpool karşı karşıya geliyor. İngiltere Premier Lig’in zirvesinde yer alan Liverpool, zorlu rakibi Chelsea’yi yenip müzesine bir kupa daha götürmek istiyor. Peki Wembley Stadyumu’nda oynanacak mücadele ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte tüm detaylar..

Liverpool, İngiltere Lig kupası’nda Fulham, West Ham United, Bournemounth ve Leicester City gibi takımları eleyerek finale kadar uzandı. Bir diğer finalist Chelsea ise Newcastle United’i ve Middlesbrough’u elerek adını Liverpool’la beraber finale yazdırdı. Peki Chelsea – Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar.

CHELSEA – LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

İngiltere Lig Kupası Final müsabakasında Chelsea ve Liverpool karşı karşıya geliyor. İngiltere Lig Kupası’nı kazanan takım doğrudan UEFA Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanıyor.

Chelsea – Liverpool İngiltere Lig Kupası Final maçı 25 Şubat (bugün) TSİ 18.00’de başalayacak. Ancak karşılaşmanın henüz yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11’LER

Chelsea; Petrovic – Gusto – Disasi – Colwill – Fernandez – gallagher – Caicedo – Palmer – Jackson – Sterling

Liverpool; Kelleher – Bradley – Konate – Van Dijk – Robertson – Mac Allister – Endo – Gravenberch – Salah – Nunez – Diaz