Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Galatasaray’a Yanıt !

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi olan

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi olan Selahattin Baki, Kasımpaşa’yı yendikleri 2-1 ve Galatasaray’ın kendileri için yaptığı penaltı paylaşımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Selahattin Baki, kazandıkları Kasımpaşa müsabakasının ardından gündeme düşecek açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında ve hakemler hakkında konuşan Baki; ”Direkt konuya girmek istiyorum. 2 tane net penaltı pozisyonumuz maalesef bir kez daha hakemler tarafından verilmemitir. Ferdi’nin pozisyonunda hakemin vücut lisanına insanlar dikkatli baksın. Penaltıyı verir gibi bir refleks gösterirken 1 saniye içinde çark etti. Oosterwolde’nin pozisyonu da net penaltı. Bu iki pozisyondan dolayı artık TFF’nin aklını başına devşirmesini bekliyoruz. Ligin çok kısa kalan maratonunda, şurada çok az maç kaldı, her seferinde Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynamasınlar. Artık rica etmiyoruz, söylüyoruz.” dedi.

Galatasaray’ın kendileri hakkında yaptıkları penaltı pozisyonu paylaşımına cevap veren Baki; ”Utanmazlar! Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar izah edemezdik tek kelimeyle.” ifadelerini kullandı.