Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor Başkanı; Galatasaray Maçından Puan Alacağız !

Trendyol Süper Lig’in 27.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray Antalyaspor’u konuk edecek. Antalyaspor Kulüp başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray deplasmanına inançla ve umutla çıkıp Galatasaray’a puan kaybettirmek istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’a konuk olacak Antalyaspor, İstanbul’da oynayacakları maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde sürdürüyor. Antalyaspor başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray müsabakası öncesi DHA’ya oynayacakları müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

”KÖTÜ GİDİŞATI DÜZELTECEĞİZ”

Süper Lig’de son haftalarda kötü gidişatları hakkında konuşan Boztepe; ”Bizim puan kaybettiğimiz haftalarda diğer takımlar da puan kaybetti. Bu da biraz olsun lehimize oldu. Diğer takımların da puan kaybetmesiyle birlikte ligde sırlamada hemen hemen aynı yerde götürüyoruz. Hedeflerimizde bir sapma yok. Kötü gidişatı da düzelteceğimize inancım tam.” ifadelerini kullandı.

”PUANLA DÖNECEĞİZ”

Pazartesi günü Galatasaray deplasmanına çıkıp puan alacaklarına inançları olduklarını belirten Boztepe; ”Galatasaray maçında da Fenerbahçe maçında olduğu gibi çok iddialıyız. umudumuz ve inancımız Galatasaray’a kendi sahasında puan kaybettirmek. Allah nasip ederse inşallah Galatasaray’dan puanla döneceğiz. Hedefimiz oradan puan ya da puanlarla dönmek.” dedi.

”YAPTIĞIM EN BÜYÜK HATA”

Devre arası  transfer döneminde transfer engelinin kaldırılmamasının en büyük hatası olduğunu söyleyen Boztepe şu ifadeleri kullandı; ‘‘Futbol komitemiz, yönetim kurulumuz, teknik ekibimizle yaptığımız toplantıdan sonrasında beni ikna ettiler ama maalesef bu benim şimdiye kadarki başkanlık döneminde yaptığım en büyük hataydı. Keşke transfer engelini kaldırsaydım. Keşke transfer olanaklarından da 1-2 oyuncu alsaydım diyorum. Bu benim hatam oldu. kendi adıma konuşuyorum bunu. Yönetimimiz veya da teknik ekibi adına da değil. Süreç bu şekilde, dediğimiz gibi o zaman da söyledim. Kulübümüzün, Antalyaspor’un deleceğini düşünüyoruz.’‘ dedi.