Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’dan Flaş Galatasaray Sözleri !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği’nin açılış törenine katıldı. Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği açılışında ezeli rakibi Galatasaray’a göndermelerde bulundu. Başkan Ali Koç, Ahmet Çakar’ın hakemlik dönemindeyken anlattığı penaltı konusuna değindi.

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI

3 Temmuz hakkında açıklamalarda bulunan Koç; ”3 Temmuz’dan bu zamana kadar yaşadıklarımızı sportif sebeblerle açıklayamassınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeblerle açıklamayaz.” dedi.

Galatasaray’a Gönderme:

Ezeli rakibi Galatasaray’a Ahmet Çakar üzerinden gönderme yapan Koç; ”Bu sene bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yıılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç penaltı çalınıyor.” dedi.

”Bize Karşı Canla Başla Oynuyorlar ”

Eski futbolcuların performansı hakkında konuşan Koç; ”Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor. Bizim eski sporcularımız daha canla başla oynuyor bize karşı. Bir başkan benim yaptıklarımı söyleyip böyle biri bize başkan olmaz dedi. Bizde de kulübü icraya vermiş bir başkan, bir daha başkan olamaz. Hamurumuz farklı.” ifadelerini kullandı.

” Futbolculara, Bize Saldırı Oldu ”

Alanyaspor müsabakasında alınan beraberliğe değinen Koç; ‘‘Zamanlar kişiler değişiyor ama Fenerbahçe’nin hedef olması değişmiyor. Onun için tarihte görülmemiş bir kenetlenmeyi göstermemiz gerekiyor. İsmail Hoca ve futbolcuları tarihimizde görülmedik bir puan topladık. Bir beraberlik oldu hocaya, futbolculara, bize saldırı oldu. İnanın bindiğimiz dalı kesiyoruz. Ama bir kere şampiyon olursak inanın arkası gelecek.” sözlerini sarf etti.