Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Jandarma Komutanına Küfreden Belediye Başkan Adayının Video…

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından, Jandarma Komutanına “Tam bir O…u çocuğusun” diyen Niğde Hacıabdullah belediyesinin belediye başkan adayı Babaoğlan Altun’nun  partiden ihraç süreci başlatıldı.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Niğde Hacıabdullah belediye başkan adayı Babaoğlan Altun, yaşadığı bir anısını vatandaşlara anlattığı için gündem olmuştu.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTUP KÜFÜRLÜ SÖZ KULLANDI

Niğde Hacıabdullah belediye başkan adayı Babaoğlan Altun, katıldığı bir toplantıda canlı yayında olduğunu unutup, “Arabanın peşinden jandarmanın peşine vardı. Dedim ki komutana: ‘Tam bir O…u çocuğusun” ifadelerini kullanması üzerine gündem olmuştu. AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Altun’un ihracı ile ilgili sürecin başlatıldığı açıklandı.

“PARTİMİZDEN KESİN İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILMIŞTI”

AK Parti Niğde İl Başkanlığının yaptığı açıklama şu şekilde;

“AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

DİĞER VİDEOLAR