Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEM Otoyolunda 1 Tır ve 2 Araç Çarpıştı! 1 Kişi Hayatını Kaybetti

TEM Otoyolunda bir araç

TEM Otoyolunda bir araç ile tır kaza yaptı. O esnada arkadan gelen Mehmet Soylu yönetimindeki otomobil tıra arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü Mehmet Soylu hayatını kaybetti.

TEM otoyolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

KAZA YAPAN TIRA ARKADAN ÇARPTI

Kaza, 14.00 sıralarında TEM Otoyolu Hadımköy mevkisi Mahmutbey istikametinde meydana geldi. İddialara göre, otoyolda seyir halinde olan bir otomobil ile tır kaza yaptı. O esnada aynı istikamette seyir halinde olan Mehmet Soylu yönetimindeki otomobil sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu tıra arkadan çarptı.

TEM OTOYOLUNDA 1 TIRIN VE 2 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ. KAZADA TIRIN ARKASINA GİREN OTOMOBİLDE BULUNAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ. (ERDAL CAN İÇELLİ/İSTANBUL-İHA)

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlı ekipleri yaralı olarak otomobilden çıkarılan Mehmet Soylu’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Soylu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.