Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aybüke Pusat’tan Bikinili Poz !

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ın

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ın bikinili pozu gündem oldu.  Dubai’ye tatile giden ve orada çekildiği pozları sosyal medya hesabından paylaşarak yazdığı mesajla dikkat çekti.

2019 yılında ‘Her Yerde Sen ‘ dizisinde başrolleri paylaşan Aybüke Polat ve Furkan Andı, oynadıkları senaryo gereği iki sevgiliyi canlandırıyorlardı. İki ünlü ismin özel hayatlarında da sık sık vakit geçirmesi aşk dedikodu iddialarının ortaya atılmasına sebeb olmuştu.

Beraber rol aldıkları dizi final yaptıktan sonra oyuncuların havaalanında birlikte görüntülenmesi ortaya atılan aşk dedikodu iddialarını dahada alevlendirmişti. Pusat ve Andıç’ın birlikte aşk yaşadıkları ve tatile gittikleri iddia edilmişti.

YORUM YAĞMURU OLDU

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç, geçtiğimiz aylarda gittikleri İtalya tatilinde de kural bozmamıştı. İkili, ayrı ayrı pozlarını paylaşmıştı.

BİKİNİLİ RESİMLERİNİ PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, yaptığı paylaşımları ile sık sık sosyal medyada gündeme geliyor. Güzel oyuncu son olarak Dubai’ye tatile gitti. Debiz, kum ve güneşin tadını çıkartan oyuncu tatil pozlarınıda sosyal medya hesabından paylaştı.

Aybüke Pusat paylaştığı resmin altına ” Burası yirmisekiz derece ” notunu yazdı.