Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos, Konyaspor Maçını Değerlendirdi !

Beşiktaş, Süper lig’in 26. haftasında konuk ettiği Konyaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. MÖücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Beşiktaş, Süper lig'in 26.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş Konyaspor’u konuk etti. Müsabakayı ev sahibi Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Beşiktaş tenik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Mücadeleyi istedikleri gibi başlayamadıklarını  belirten Santos; ” İlk 25 dakikada maça çok kötü başladık. Berbattık. Sahada yoktuk. Agresif değildik. Topu kullanamadık. Rakip sahaya yerleşemedik. 25. dakikadan sonra toparlanmaya başladık.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarı istediklerini sahaya yansıttıklarını belirten Santos; ” İkinci yarıya farklı bir havada girdik. Topu döndürmeye başladık. Önde bastık. Daha agresiftik. Gerekenleri yaptık. İyi fırsatlar yakaladık. İlk 25 dakikdaki performansımızı bir daha tekrarlamamalıyız. Beşiktaş böyle oynamaz. Bunu kabul edemem. Değiştirmeliyiz. Daha yüksek tempoda ve ikinci yarıdaki gibi oynamalıyız. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımıza inanıyorum.’‘ dedi.

Siyah-beyazlı takımın iç sahada ve deplasman topu kontrol etmesini belirten Santos; ‘‘ Beşiktaş asla kontra atak yapacak bir takım değil. oyunu domine etmek zorundayız. Bunu yapabilmek için çalışmalıyız. Göreve başlayalı 40-45 gün oldu. Tüm takımın beraber olduğu idmanları bu hafta yapmaya başladık. Ofansif olarak zorlanıyor. En kısa sürede çözeceğiz. organize ataklarımızı geliştireceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

Santos, 72 gün sonra ilk defa Beşiktaş forması ile saha çıkan Aboubakar hakkında ise; ” Aboubakar idmanlarda iyi çalışıyor. Yetenekli bir oyuncu. Takıma faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.