Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’ndan Flaş Galatasaray Açıklaması !

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü teknik direktörü

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında MKE Ankaragücü – Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı ve mücadeleden sonra flaş açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu açıklamasında; ” Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta Galatasaray çok baskın oynadı. Çalıştığımız yerler, merkez üzeriydi. bunu Bayern’e karşı uyguladılar. bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uyguluyabiliyorlar. Ne yazık ki teknik direktörlüğün kaderi bu. Çalıştığımız konular. Duran toplara çalışmıştık. Bugün önemli olan aslında oyunun devamını getirebilmekti. Oyuncu grubu, ilk 2 gol sonrası şok yaşadılar.” dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün ligin üstünde bir kulüp olduğunu söyleyen Belözoğlu ; ‘‘Mücadele etmek isteyen bir takımım var. Taraftarımızla buluştuk. Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım. Bu kadar basit, bu kadar kolay goller yemeseydik, oyuna tutabilseydik işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Üzgünüm, üzgünüm. Sorumluluk benim. Özürdilerim.” ifadelerini kullandı.