Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Ankaragücü Maçı Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 26.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, Başkent ekibi MKE Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. Müsabakayı Galatasaray 3-0 kazandı ve mücadeleden sonra Okan Buruk’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında MKE Ankaragücü Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 3-0 kazandı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK’UN AÇIKLAMALARI

Mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk ;’‘ Zor bir deplasman bekliyorduk. Uzun süre sonra ilk seyircili maçlarıydı. Maça iyi başlamak önemliydi. Rakibimiz taraftarıyla çoşkuyu oluşturmadan skoru bulmalıydık. İlk 15 dakikada bunu başardık. Erken goller bizi yukarı, rakibimizi aşağıya çekti. Oyunun genelinde üstün olan taraftık. İstediğimiz 3 puanı aldık. Sakatlık olmayan güzel bir maç oldu. Saha zemininde de 10 gün önceyle büyük fark oluşmuş. Burada iyi bir bakım çalışması yapıldı. Oyuncu sağlığını etkileyecek bir zemin olmadı. Bu bakımı yapanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

3 Kupa’da da hedeflerinin olduğnu belirten Okan Buruk ;’‘ Şampiyonluğa olan inancımızı net bir şekilde gösteriyoruz. Avrupa’daki başarıyı da çok istiyoruz. 2000 ruhuna benzetmek istiyorum takımı. İlk yarıda oyun olarak bunu ortaya koyduk. O dönemdeki başarılara ulaşmak için daha fazlasını yapmamız lazım. Hedefimiz ligde şampiyonluk, Avrupa’da da tekrar final oynayabilmek. Bu hedefleri gerçekleştirmek bizim için önemli hayaller.” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper kupa hakkındaki soruya ; ” Nisan ayında fikstüre yerleştirilecek yer yok. 20 takımlı bir lig oynuyoruz. Biz de devamlı maç oynuyoruz üç günde bir. Bizim için bir şey değişmiyor. Nisan ayında da olsa, ne zaman uygun görürlerse oynamaya razı oluruz.’‘ sözlerini sarf etti.