Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’nın Kızılcahamam İlçesinde Zincirleme Kaza! 2 Yaralı!

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde benzin

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde benzin istasyonundan çıkan araca tır çarptı. Seyir halindeki 3 aracın da karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Yol bir süre ulaşıma kapatıldı.

5 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI, 2 KİŞİ YARALANDI

Kaza, dün akşam saatlerinde Kızılcahamam-Ankara yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre benzin istasyonundan çıkan hafif ticari araca yoldan geçen TIR çarptı. Kazaya seyir halinde olan 3 araç daha karıştı. Kazaya karışan 46 AFA 805 plakalı araç çarpmanın etkisiyle yan yattı.

06 VZ 486 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü K.B. (39) ve başka araçta bulunan  S.K. (47) isimli şahıslar yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ankra’daki hastanelere götürdü.

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Kızılcahamam-Ankara yolunun Ankara istikameti, araçların yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.