Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, Acun Ilıca’yı Uyardı: Ahirette Karşına Çıkacak

Emre Dorman, Ramazan ayında TV 8 ekranlarında program yapacak olmasına sinirlenen Cübbeli Ahmet Hoca, Acun Ilıcalı’ya, “Dini inkar eden Emre Dorman’ı TV 8’de din adına iftarda ve sahurda konuşması, Acun Ilıcalı’nın karşısına ahirette çıplaklıktan daha büyük bir ceza olarak çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Emre Dorman’ın Ramazan ayında TV 8 ekranlarında program yapacak olmasına tepki olarak Acun Ilıcalı’ya Survivor programı üzerinden gönderme yaparak “Dini inkar eden Emre Dorman’ın TV 8 ‘de din adına iftarda ve sahurda konuşması, Acun Ilıcalı’nın karşısına ahirette çıplaktan daha büyük bir ceza olarak çıkacaktır” dedi.

“AHİRETTE ÇIPLAKLIKTAN DAHA BÜYÜK BİR CEZA OLARAK ÇIKACAK”

Cübbeli Ahmet Hoca sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, “Acun kardeşe diyorum ki; adalarda milleti kız erkek çıplak vaziyette toplamandan daha büyük hangi günahı Ramazan’da yaptığını biliyor musunuz? Dini inkar eden Emre Dorman’ı TV 8’de din adına iftarda sahurda konuşması, Acun Ilıcalı’nın karşısına ahirette çıplaklıktan daha büyük bir ceza olarak çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR