Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sparta Prag’lı Oyuncu Jan Kuchta’dan Flaş Gaalatasaray Sözleri !

Sparta Prag’lı oyuncu Jan

Sparta Prag’lı oyuncu Jan Kuchta, Galatasaray ile oynadıkarı maçtan sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off mücadelesinde Galatasaray – Sparta prag’ı konuk etti. Mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı. mücadeleden sonra Sparta Prag forması giyen Jan Kuchta açıklamalarda bulundu.

” Galatasaray gibi büyük bir kulübe eleyeceğinize nasıl inanıyorsunuz?” sorusuna Jan Kuchta; ”Maç için gelen taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi evimizde bize harika bir otam yaratacağına inanıyorum. Galatasaray’a sıkıntı çıkardı. Betis, Kopenhag, Rangers gibi aynı kalitede takımlara yaptığımız gibi. Bu yüzden Galatasaray’ı sahamızda yenip eleyeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Şansız bir gün geçirdiklerini belirten jan Kuchta; ”Eğer şans azıcık yanımızda olsaydı, Galatasaray’ı burada mağlup edebilirdik. Seyirciler için zevkli bir maç oldu. Her iki takım da hücum gücünü ortaya koydu. Ne yazık ki bizim hatalarımız sonucu belirledi.” ifadelerini kullandı.

Jan Kucha: ”Güçlü bir ekibimiz var. Baskının üstesinden geldik, turu kendi evimizde geçecek yeteneğe sahibiz.” sözlerini sarf etti.

Tecrübeli oyuncu hakem kararları hakkında ise; ‘‘Hakemin Rynes’e verdiği kırmızı kartın nedenini görmedim. Hakem oyundan koptu, bu kırmızı kartta sanırım baskıya bir nebze de olsa boyun eğdi.” dedi.