Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahra Işık Survivor All Star Yarışmasından Neden Çekildi?

Survivor All Star yarışmasındaki

Survivor All Star yarışmasındaki iddialı yarışmacı Sahra Işık, yarışmadan çekildi. Sahra’nın çekilme kararını sunucu Murat Ceylan, düello oyununda açıkladı ve bu hafta elemenin olmayacağını söyledi.

TV8 ekranların oynayan ve ülkede çoğu zaman reyting sıralamasının en üstünde olan Survivor All Sytar yarışmasında mavi takımda yarışan Sahra Işık yarışmadan çekildi.

“BÖYLE BAŞLAMAK İSTEMEZDİK”

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken, Sahra Işık yarışmadan çekildi. Sahra’nın çekilme kararı ile ilgili açıklama yapan sunucu Murat Ceylan, “Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu.

Ancak arkadaşlar Sahra bu akşamki mücadelede yer almayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star’a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım” ifadelerini kullandı.