Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Galatasaray-Sparta Prag Maçını Canlı İzleme – İnat TV

Türkiye temsilcimiz UEFA Şampiyonlar

Türkiye temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. olarak tamamlamasının ardından Avrupa Ligi’nde devam edebilmek için play-off mücadelesinde ilk maçına çıkacak. Peki Galatasaray – Sparta Prag maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Muhtemel 11’leri, Nereden İzleyebilirim? Hakemi Kim? İşte detaylar..

UEFA Şampiyonlar Ligi’ni 3. sırada tamamlayan Türkiye temsilcimiz Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek için play-off maçına çıkıyor. Kendi sahasında Sparta Prag’ı konuk edecek olan Galatasaray, maçı kazanmak için tüm kozlarını oynayacak. Pekala Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman? saat kaçta? nerede? muhtemel 11’leri kimler? hakemleri kimler? hangi kanalda? Tüm soruların cevabına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off maçında NEF Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray-Sparta Prag karşılaşması 15 Şubat Perşembe (bugün) saat 20.45’te EXXEN platformunca canlı olarak yayınlanacaktır.

MAÇIN HAKEMİ KİM?

15 Şubat Perşembe günü (Bugün) saat 20.45’te NEF Stadyumunda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi play-off maçını İspanyol hakem Alejandro Jose Hernandez yönetecek.

Hernandez’in yardımcılıklarını Jose Enrique Naranjo Perez ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Alejandro Muniz Ruiz görev alacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Panak, Krejci, Laçi, Kairinen, Zeleny, Birmancevic, Karabec, Kuchta