Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da Büyük Kaçakçılık Operasyonu!

Adana’da gümrük kaçağı 112,5

Adana’da gümrük kaçağı 112,5 milyon adet makaron ile 5 milyon 130 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

ADANA’DA POLISIN IKI ARACTA YAPTIGI 5 MILYON 130 BIN KACAK DOLDURULMUS SIGARA ELE GECIRILDI.
FOTO: ADANA, (DHA)

Adana’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 112,5 milyon adet makaron ile 5 milyon 130 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi.

Operasyonda, B.K. ve Z.E.D. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan B.K. tutuklanırken, Z.E.D. adli kontrolle serbest bırakıldı.

2 AYRI NOKTADA OPERASYON!

Operasyonlar iki ayrı noktada gerçekleşti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyon Seyhan ilçesinde bulunan Şakirpaşa Mahallesin’deki bir depoda yüklü miktarda gümrük kaçağı makaron bulunduğu bilgisi üzerine gerçekleşti.

Söz konusu depoya düzenlenen operasyonda, 112,5 milyon makaron ele geçirildi.

Diğer bir operasyon da Adana girişinde şüpheli olarak görülen kamyon ve kamyonette aram yapıldı. Yapılan arama sonucunda 5 milyon 130 bin kaçak doldurulmış sigara ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan B.K. ve Z.E.D. isimli şahıslardan B.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Z.E.D. adli kontrolle serbest bırakıldı.