Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pep Guardiola’dan Galatasaray Örneği !

UEFA Şampiyonlar Ligi son

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Kopenhag – Manchester City karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım Manchester City 3-1 kazandı. Mücadeleden sonra Machester City teknik direktörü Pep Guardiola, Galatasaray örneği verdi. İşte detaylar.

Machester City teknik direktörü Pep Guardiola, mücadeleden sonra Galatasaray örneği verdi. İşte o sözler;

Pep Guardiola açıklamalarında; ‘‘ Kopenhag gerçekten ço zor bir takım. insanlar, Kopenhag’ı yenmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag’ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray’a, Bayern Münih’e ve Manchester United’e sorun.

Kopenhag gerçekten çok iyi bir rakip. Biz gerçekten çok iyi futbol oynadık.

Benim işim futbolcuları uyarmak ve onlara ihtiyacımız olan şeyleri söylemek. Oyuncularım da bunu hissettiler ve gösterdiler. Doğru karakter ve sabırla oynadık. Herkez en üst seviyedeydi.

Doğru oyunu, doğru karekteri ve doğru sabrı gösteremezseniz şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya gelemezsiniz. Umarım rövanş maçında da istediğimiz sonucu alır ve çeyrek finale ulaşırız.’‘ ifadelerini kullandı.

Manchester City – Kopenhag rövanş maçı 6 Mart günü TSİ 23.00’te karşılaşacak ve mücadeleyi kazanan takım çeyrek finale yükselecek.