Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Aboubakar Kararı !

Beşiktaş’ın portekizli tecrübeli teknik

Beşiktaş’ın portekizli tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig’de ki puan kayıplarını takımdaki eksik oyunculara bağlıyor. Santos sahaya süremedikleri, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Milot Rashica, Rachid Ghezzal ve Salih Uçan’ın takıma dönmeleriyle beraber hem oyunun hem de skor olarak takımın düzeleceğine inanıyor.

Siyah-beyazlı kulüpte, 25. hafta Kayserispor deplasmanında kaybedilen 2 puanın hayal kırıklığı yaşanıyor.

Trendyol Süper Lig’de 3. yarışında Trabzonspor’u yenen ve o maçtan sonra Antalyaspor’u Türkiye Kupası’nda mağlup ederek çeyrek finale yükselen Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında hem skor hemde beklentilere yanıt veremedi.

ABOUBAKAR’A FORMA VERİLECEK

Tecrübeli teknik direktör Fernando Santos’un Süper lig’deki puan kayıplarını kadrodaki eksiklere bağladığı ifade edildi. Tecrübeli teknik direktör Fernando Santos, Abobakar, Rashica, Masuaku, Ghezzal ve Salih Uçan’ın takıma tekrar dönmeleriyle toparlanacaklarına inanıyor.

Takımdaki eksiklerden dolayı şimdiye kadar istediği kadroları sahaya süremeyen Fernando Santos özellikle Beşiktaş’ın yeni transfer ettiği Ernest Muçi ve Vincent Aboubakar’ın hücumdaki sıkıntıları çözeceğine inanıyor.

Ayrıca Fernando Santos’un Aboubakar’dan çok mutlu olduğu ifade edildi.