Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir’de

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bir çok devlet erkanı, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’de gerçekleştirilen törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bir çok devlet erkanı, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yılında anıtkabirde gerçekleştirilen törene katıldı.

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Gelen Başkanı Merak Akşener ve yüksek yargı üyeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer devlet erkanları saat 09:05’de Anıtkabir’e giriş yaparak saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından Anıtkabir’deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktılar ve İstiklal marşı okundu.

ÖZEL DEFTERİ İMZALADI

İstiklal marşının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defterine, “Vefatınızın 85’inci sene-i devriyesinde zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, kahraman şehitlerimizi yad ediyoruz. İlk asrını büyük bir gururla geride bıraktığımız Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin yükselişine Türkiye Yüzyılı’nın inşasına hiç bir güç engel olamayacaktır.” yazarak imzaladı.