Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Carlo Ancelotti’den Açıklamalar !

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Leipzig’e konuk olacak olan Real Madrid, teknik direktörü Carlo Ancelotti’den maç öncesinden açıklamalar geldi.

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Leipzig’e konuk oluyor. Mücadeleden önce Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Leipzig’i değerlendiren Ancelotti: ”İyi durumdayız, motiveyiz ve enerjik durumdayız. Şampiyonlar Ligi’ni gerçekten seviyoruz. Bizi bekleyen güçlü, yeteneki ve yüksek yoğunlukta oynayan bir rakibimiz var, bu yüzden hem savunmada hem de hücumda mükemmel oynamamız gerekiyor.” dedi.

Sözlerine devam eden Carlo Ancelotti: ”Bunun kariyerimin en iyi sezonu olup olmadığını bilmiyorum. Sonuçlar açısından bu mümkün. Sadece iki kez kaybettik. İyi bir atmosfere sahip, güçlü, ciddi ve motive bir ekibimiz var. Herkes katkıda bulunuyor. Tüm zorluklara rağmen  sezonun bu aşamasında iyi bir konumdayız. Oyuncuların becerileri sayesinde en iyi seviyemize ulaşmayı başardık.” açıklamasında bulundu.

” Motivasyonum her zaman yüksek çünkü yaptığım işi ve yeri seviyorum. Kadroyu seviyorum, elimdeki oyuncuları seviyorum. Madrid taraftarları için Şampiyonlar Ligi en önemli turnuva çünkü en çok baarıyı elde ettiğimiz yer orası. Şampiyonlar Ligi’nde başarı ve kupa için mücadele edeceğiz ve güçlü bir rakip olan Leipzig ile bu serüvene başlayacağız.’‘ sözlerini noktaladı.