Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’nın Milas İlçesinde Motosiklet Kazası! 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesinde sürücünün

Muğla’nın Milas ilçesinde sürücünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet savruldu. Yere çakılan arka koltuktaki yolcu Edoğan Demir (25) hayatını kaybetti, sürücü A.K. ağır yaralandı.

Muğla’nın Milas ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı motosiklet sürücüsü hakimiyetini kaybetti ve motosiklet savrularak yere düştü. Kazada arka koltuktaki yolcu Edoğan Demir (25) hayatını kaybetti, sürücü A.K. ağır yaralandı.

MOTOSİKLET, SÜRÜCÜNÜN HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU SAVRULDU

Kaza, Muğla’nın Milas ilçesi Koru Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre A.K. yönetimindeki 48 U 6698 plakalı motosiklet sürücünün henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek savruldu. Kazada sürücü A.K. ile arka koltukta yolcu konumunda oturan Erdoğan Demir ağır yaralandı.

KAZADA, ARKA KOLTUKTA OTURAN ERDOĞAN DEMİR HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Erdoğan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdoğan Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.