Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyaz Show Geri Dönüyor ! Beyazıt Öztürk Açıkladı !

iş adamı Acun Ilıcalı’nın

iş adamı Acun Ilıcalı’nın daha önce yapmış olduğu bir açıklamada Beyaz Show’un ekranlara tekrardan dönebileceğinin müjdesini vermişti. Birçok insanın aylardır merak ile beklediği programla ilgili Beyaz Öztürk’ten açıklamalar geldi.

Bir dönem televizyon tarihinin vazgeçilmez programlarından olan Beyaz Show’un tekrardan yayınlanması iddiası aylardır merakla konuşuluyor. Acun Ilıcalı’nın ” Beyaz Show dönüyor” açıklamasından sonra Beyazıt Öztürk’ten müjde geldi.

BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz gün Aramızda Kalmasın programına konuk olan ve soruları cevaplayan Beyazıt Öztürk; Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü baktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın ‘ Yinemi aynı şeyler’ demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. o yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip değerlisini vermek için bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.