Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamit Altıntop’tan Semih Kılıçsoy Açıklaması !

TFF Milli Takımlardan Sorumlu

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim ;Kurulu Üyesi olan Hamit Altıntop, UEFA Uluslar Ligi kura çekiminden sonra yaptığı açıklamada, Milli Takım havuzunda sürekli genç oyuncuları takip ettiklerini ve Semih Kılıçsoy’un sürpriz olmadığını açıkladı.

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Hamit Altıntop, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024/2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Galler,İzlanda ve Karadağ kurasını ve genç oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HAMİT ALTINTOP’UN AÇIKLAMALARI

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, çekilen kura için;” Hayırlı olsun, güzel bir kura. Bildiğiniz gibi C Grubu’ndan B Grubu’na çıkma hakkı kazandık. şimdiki hedefimiz de özellikle bu kuradan sonra A Grubu’na çıkmak ve Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil etmek. 3 yıldır A Milli Takım sorumlusuyum. Son 3 yılı analiz ettiğimizde iyi bir gidişatımız var. Sadece sonuç olarak değil, oyuncu grubunun yaş ortalaması düştü, oyun güzelleşti. Bu sistemde devam etmek istiyoruz.” dedi.

Milli Takım havuzunda sürekli genç oyuncuları takip ettiklerini söyleyen Altıntop; ”Benim 5. yılım görevimde. İlk yıldan itibaren Genç Milli Takımlardan sorumluyum. 3 yıldır da A Milli Takım’dan da sorumluyum. Aslında Semih Kılıçsoy bir sürpriz değil, Semih’le biz aylardır, yıllardır beraberiz. Saha içerisinde takip ediyoruz, yakından ilgileniyoruz. Hocalarımız çok özveriyle çalışıyor. Semih’in Beşiktaş’ta süre alması ister istemez biraz daha göz önüne gelmesini sağladı. Ama her zaman radarımızda, her zaman potansiyele inandığımız bir oyuncuydu. Tabii ki kadromuzu güçlendirmesi, rekabeti artırması bizler için çok gurur verici.” ifadelerini kullandı.