Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Beyoğlu’nda Market Çalışanlarına Silahlı Saldırı Görüntüleri Ortaya Çıktı! ! Ölü, 1 Yaralı

İstanbul Beyoğlu’nda bir marketin önüne bir şahıs aracını park etmek istedi. Market çalışanları ile arasında tartışma çıkan şahsın babası market çalışanlarına silahla ateş etti. Olayda market sahibi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Saldırıya ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu’nda bir marketin önüne aracını park etmek isteyen M.K. isimli şahıs ile market çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda M.K.’nın babası, market çalışanlarının üzerine ateş açtı. Olayda market sahibi Mehmet Şahin hayatını kaybederken M.A.A. isimli şahıs da yaralandı. Saldırıya ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

İŞ YERİ ÇALIŞANINA KAFA ATTI

Olay, dün 15.30 sıralarında Beyoğlu’nun Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre M.K. isimli şahıs aracını Mehmet Şahin’in (55) işlettiği marketin önüne park etmek istedi. O esnada market çalışanları ile M.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın haberini alan M.K.’nın babası Celal K. (68) olay yerine gelerek iş market çalışanına kafa attı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Celal K. yanında getirdiği tabancayla markete doğru arka arkaya ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Mehmet Şahin ve M.M.A yaralandı.

MERMİLERİN İSABET ETTİĞİ MARKET SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Mehmet Şahin hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. M.M.A’nın tedavisi devam etmektedir.

Yaşanan tartışma ve saldırı anı iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

DİĞER VİDEOLAR