Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor – Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda son

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Antalyaspor – Beşiktaş’ı konuk ediyor. Sergen Yalçın eski takımını eleyip adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Fernando Santos ve öğrencileri zorlu antalyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak ve adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Peki Antalyaspor – Beşiktaş maçı ne zaman? Antalyaspor – Beşiktaş maçı saat kaçta? Antalyaspor – Beşiktaş maçı hangi kanalda? İşte mücadeleye dair tüm detaylar..

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Akdeniz ekibi Antalyaspor, Beşiktaş’ı konuk edecek. Adını çeyrek finale yazdırmak isteyen Beşiktaş yeni hocası Fernando Santos ile çıkacağı bu maçı kazanmak istiyor. Peki Antalyaspor – Beşiktaş maçı ne zaman? Antalyaspor – Beşiktaş maçı saat kaçta? Antalyaspor – Beşiktaş maçı hangi kanalda? İşte detaylar

Beşiktaş’ta Sakatlıklar Devam Ediyor

Siyah-beyazlı kulüpte sakatlıkları devam eden Svensson, Omar Colley, Vincent Aboubakar ve Salih Uçan Antalyaspor müsabakasında forma giyemecek.

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor

  • Leite – Erdoğan – Veysel – Bahadır – Güray – Kaluzinski – Bytyqi – Safuri – Saric – Larsoon – Buksa

Beşiktaş

  • Mert – Onur – Necip – Zaynutdinov – Emrecan – Amartey – Gedson – Ghezzal – Rashica – Rebic – Semih

Antalyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Antalyaspor – Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Mücadele bugün saat 20.45′te A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.