Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Antalya’da Sürücünün Hayatını Kaybettiği Feci Kazanın Kamera Görüntüsü İzle

Antalya’da seyir halinde ilerleyen hafif ticari araç bariyere çarptı. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Mustafa Dilman hayatını kaybetti. O anlar arkadan gelen diğer aracın kamerasına yansıdı.

Antalya-Burdur D-650 Karayolu üzerinde ilerleyen Mustafa Dilman yönetimindeki hafif ticari araç seyir halindeyken yoldan  çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan sürücü Mustafa Dilman hayatını kaybetti. O anlar bir diğer aracın kameralarına yansıdı.

HAFİF TİVARİ ARAÇ BARİYERLERE ÇARPTI

Kaza, dün Antalya-Burdur D-650 Karayolu üzerinde meydana geldi. Mustafa Dilmen (45) yönetimindeki hafif ticari araç, Burdur istikametinde ilerlerken yoldan çıkarak bariyere çarptı. Kaza anı arkadan gelen başka bir aracın kamerasına yansıdı.

AĞIR YARALI OLARAK KURTULAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan sürücü Mustafa Dilmen’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Dilmen hastanedeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı arkadan gelen bir diğer aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde sağ şeritte ilerleyen ve arkadan gelen araçların kazaya karışmaktan kıl payı kurtuldukları görünüyor.

DİĞER VİDEOLAR