Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçında Canlı Yayında Sigara Krizi !

Ziraat Türkiye Kupası son

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK – Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ancak oynan müsabaka öncesi Yayıncı Kuruluş muhabiri canlı yayında sigara içti. İşte detaylar…

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Gaziantep FK – Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazanmayı başardı. Ancak mücadele başlamadan önce bu müsabaka bir canlı yayın skandalına sahne oldu.

CANLI YAYINDA SİGARA İÇTİ

Mücadelenin yayıncı kuruluş kanalı A Spor muhabiri Onur Yıldız, Gaziantep FK – Fenerbahçe mücadelesinden önce kameraların kendisinde olmadığını fark edip canlı yayında sigara içti.

Sahada ki Pankart İronik Durum Yarattı

Ancak müsabaka öncesi Gaziantep FK ve Fenerbahçe’li futbolcular sahaya ” geç değil, sen de sigarayı bırakabilirsin” pankartı ile çıktılar.

”Açıklama Yapacağım”

Canlı yayında fark etmeden sigara için A Spor muhabiri Onur Yıldız yaptığı açıklamada;” Bu bir yayın görüntüsü değildi. bununla ilgili açıklamayı yapacağım” dedi.

Yaşanan bu skandal görntüler hakkında A Spor yorumcusu Aykut İnce ise açıklamasında:” Bu görüntü illegal bir görüntüydü. Yayın sırasına ait bir görüntü değildi. bununla ilgili yasal süreç de başlatıldı.” ifadelerini kullandı.