Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Thomas Meunier, İmza Atmak İçin Trabzon’a Geldi !

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borrussia

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borrussia Dortmud’da forma giyen Thomas Meunier, Trabzonspor ile görüşmek için Trabzon’a geldi.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor kadrosuna katmayı planladığı Belçikalı yıldız, dün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Tecrübeli oyuncu Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Meunier; ‘‘Kulübümüzle yaptığımız görüşmeler hep olumlu geçti. Daha önce gelmeden hocamızla bir video konferans sistemi ile görüşme yaptık. Orada duyduğum kelimeler, hocamızın bana ifade ettikleri, kulübün bana ifade ettiği proje gerçekten beni çok mutlu etti. projeyi duyduktan sonra da zaten çok fazla düşünmeye gerek kalmadı.” dedi.

Daha önce Tranzonspor hakkında bilgisi olup olmadığı soruya ise Meunier; ” Stefano Denswill ile birlikte oynamıştık. Dolayısıyla onunla görüşmelerim oldu. Öncesinde de Süper Lig maçlarını takip etme fırsatım olmuştu. Ben de takımın ne kadar iyi bir gruptan oluştuğunun bilincindeyim. Takımımızın her zaman zirve mücadelesi veren bir takım. İki sene öncesinde de şampiyon olmuş bir takımdı. Buraya geldiğimde İstanbul’un büyüklerine karşı takımımız yine büyük bir takım olarak zirve mücadelesini sürdürecek. Ben de bunun içinde yer almaya, en iyi şekilde destek vermeye çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu kulübün özel aracıyla birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine hareket etti. Oyuncu bugun sağlık kotrollerinden geçtikten sonra Trabzonspor’la resmi sözleşme imzalayacak.