Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat kaçta? Muhtemel 11’ler !

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Gaziantep – Fenerbahçe’yi konuk ediyor. İsmail Kartal ve öğrencilerinin tek hedefi çeyrek final’e yükselmek.

Ziraat Türkiye Kupası'nın son

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Gaziantep – Fenerbahçe’yi konuk ediyor. İsmail Kartal ve öğrencilerinin tek hedefi çeyrek final’e yükselmek.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe – Gaziantep deplasmanına konuk oluyor. İsmail Kartal ve öğrencileri bu maçı kazanıp adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Peki Gaziantep – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhmetel 11’ler. İşte tüm detaylar.

FENERBAHÇE 13 MAÇTIR YENİLMİYOR

Fenerbahçe oynadığı son 13 müsabakada yenilmedi. Sarı-lacivertli takım, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü ve Antalyaspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray ve Samsunspor ile berabera kaldı.

ZORLU MAÇ A SPOR EKRANLARINDA

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda Gaziantep – Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Mücadele bugün 20.45′de A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GAZİANTAP FK – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Gaziantep FK

  • Nita – Arda – Nkoulou – Ertığrul – Furkan – Maxim – Sorescu – Mbakata – Mustafa – Markovic – Draguş

Fenerbahçe

  • İrfan Can – Mert – Bonucci – Çağlar – Ferdi – Krunic – İsmail – İrfan Can Kahveci – Mert Hakan – King – Batshuayi