Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’dan Kupa Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası’nın son

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda MKE Ankaragücü konuk ettiği 24Erzincanspor’u 5-1 mağlup etti. Mücadeleden sonra MKE Ankragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu’ndan açıklamalar geldi.

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Başkent ekibi ankaragücü konuk ettiği 24Erzincanspor’u 5-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Mücadeleden sonra Emre Belözoğlu’ndan Kupa hakkında açıklamalar geldi.

Emre Belözoğlu’nun Açıklamaları;

” Karşımızda hem bir PTT hem de bir süper lig takımını elemiş, değerli ve önemli bir takım var. Organizasyon olarak onları da tebrik ediyorum. Onlar da buraya gelerek bence büyük bir başarı elde ettiler. Geldiğimiz günden bugüne 22 resmi maçımızda 9 galibiyet, 9 beraberlik 4 tane de mağlubiyet aldık. Arkadaşların iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Kupada hedefimiz net bir şekilde finale kadar gidebilmek. Bunu yapabilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Transfer süreci hakkında konuşan Belözoğlu:” Devre arası transferleri kolay olmuyor. Biraz riskli. Biraz da kaliteyi yükseltecek oyuncular istiyorum. Sol bekle ilgili bir çalışmamız var. Bir tane de ön bölgeye yapabilirsek bir transfer çalışmamız var. Son güne kadar her şeyi zorlayıp, iki tane daha oyuncuyu transfer etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu ayrıca 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.