Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Sol Bek Transferi Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası’nın son

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Galatasaray, TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u konuk etti. Mücadeleyi 4-2 ev sahibi Galatasaray 4-2 skor’la kazanmayı başardı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk sol bek transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turundan Galatasaray konuk ettiği Bandırmaspor’u 4-2 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’ta açıklamalar geldi.

Okan Buruk Açıklamasında;

” Soyunma odasına 3-1 ile girince farklı bir maç oldu. Bizim için turu geçmek önemli, bu galibiyet önemli. 4 tane de akademimizden oyuncuya yer verdik. Bimim için en büyük sevinç bu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz tabii ki sonunda kupayı da kazanmak.” ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk transfer hakkındaki açıklamasında ise :” Sol bek için cuma gününe kadar vaktimiz var. Seçeneğimiz çok fazla değil. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık. afrika Kupası’nda turu geçtiler. O Yüzden gelişi biraz geçikecek.” dedi.