Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe Açıklaması !

Süper Lig ekibi Fenerbahçe,

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, devre arası transfer sezonunda La Liga ekiplerinden atletico Madrid’den kiralık olarak transfer ettiği Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe kulübü’nün televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin yeni stoperi Çağlar Söyüncü’nün açıklamaları;

Hayallerine sezon sonu ulaşacağına inanan Çağlar; ” Benim için de büyük bir keyif taraftarlarımıza sizin aracılığınızla mesaj vermek. Benim için de çok özel. Şu an hedeflediğim noktadayım. Gelmeden önce her futbolcu gibi benimde hedeflerim, hayallerim..

Hayallerime takım olarak da sezon sonu ulaşacağımıza inanıyorum. İlk hedefim takıma çabuk adapte olmak, oynayabilmekti. Cumartesi günü itibarıyla bunu gerçekleştirdi. Bundan dolayı mutluyum, güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarıma, hocalarıma, taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Adaptasyon sorunumu Türk olduğum için hızla atlatacağımı biliyordum ama yeni bir takıma geldiö, çok kaliteli isimler var. Hepsi bana yardımcı oldu. şu anlık çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor müsabakasında iyi bir performans sergilediğini söyleyen Çağlar :” Antalyaspor da iyi mücadele sergiledi. Onlarıda tebrik ederim, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Kendi açımdan iyi bir maç çıkardım. Tabii ki eksiklerim var. Onları daha çok çalışarak, takım antrenmanları yaparak, maç oynayarak telafi edeceğimi düşünüyorum. Maç oynamak futbolcu için çok önemli. Şu ana kadar orada da hiçbir antrenmanı kaçırmadım. Ama maç ritmi daha farklı oluyor. Bu yönde eksiklerim var. Oynayarak adaptasyonumu daha da hızlı geliştirip takıma daha faydalı olmalı çalışacağım.” dedi.

Fenerbahçe’de forma rekabetinin olduğunu belirten Çağlar ; ” Benim için ve diğer oyuncular için büyük bir şans. Bunu altını çizerek söylüyorum. avrupa’da kariyerleri ortada olan futbolcu arkadaşlarım. Fenerbahçe bu karışımı sezon başından beri güzel yaptı. Takımın için  girince bunu daha da net söyleyebilirim. Rekaber her yerde olduğu gibi burada da aşırı derecede var. Bu rekabetin bizi mutlu sona ulaştıracağından kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için şans, daha tecrübeli ve kariyerli futbolcularla oynamak. Bir aile ortamı var.” şeklinde konuştu.