Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Açıklamalar !

Trendyol Süper Lig’in 24.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş – Trabzonspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Beşiktaş Semih Kılıçsoy’un golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş – Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’ta açıklamalar geldi.

Maçı değerlendiren Fernando Santos:” Genel olarak organize oynadık. Kötü oynamadık. Bu sefer önceki maçlara göre daha az pozisyon bulmamıza rağmen golleri bulduk. Bazı hatalar da yaptık. Baqsit top kayıpları yaptık. Rakibe de fırsatlar verdik. Bunlar gol olmadı ama bu hataları yapmamalıyız. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu ama bu hataları yapmamaya çalışmalıyız. böyle bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Hak ettik.” dedi.

Oyuncularını tebrik eden Fernando Santos: ” Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Hafta boyunca idmanlarda yaptıkları iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Bir maç kazandık diye havalara girmeyeceğiz. Bu maçı kazanmak her şeyi bitirmedi. bunun bilincinde olmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.