Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Transfer Açıklaması !

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hasan Arat transferde önceliğin stoper bölgesi olduğunu söyledi. Ayrıca Hasan Arat, 6 ve 8 nurada da çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Hasan Arat gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sözcü’ye konuşan Başkan Hasan Arat, transfer konusunda önceliğin stoper bölgesi olduğunu açıkladı.

HASAN ARAT’IN AÇIKLAMALARI

” Zor ortamdan çıkmak için mücadele ediyoruz. Önceliğimiz stoper transferi. 6 ve 8 numara için de çalışıyoruz. Avrupa’da transfer bitince fiyatlar yarı yarıya inmeye başladı. Kulübü düşünmek zorundayım. Beşiktaş’a gönül verenler iyi bilsinki en doğru olanı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Hasan Arat’ın Teknik direktör Fernando Santos hakkında açıklamasında ise ; ” Geçmişi konuşmanın zamanı değil. Bir an önce toparlanmalıyız. İki oyuncumuz ameliyat oldu. Üç oyuncumuzla doğru bir hamle ile yolları ayırdık. Bir başka doğru hamle hocamız Santos oldu. Yoluna gençlerle devam etmek istiyor.” dedi.

Konuşmasına devam eden Hasan Arat;” Paris Saint-Germain’de ve Chelsea’den önerilen oyuncular vardı ama takım yapısına uymadı. O kulüplerle ilişkim var demek, şartlar uymayanı getirmek demek değildir.” dedi.