Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıyer’de Bir Kadın İntihar İçin Denize Atladı! Yardım İçin Atılan Halatı tutmadı

İstanbul Sarıyer’de bir kadın

İstanbul Sarıyer’de bir kadın intihar etmek için denize atladı. O esnada akaryakıt istasyonunda çalışan görevliler ve çevredeki vatandaşlar olayı görerek denize koştular. Kadına yarım etmek için çabalayan vatandaşlar denize halat attılar kadın halatı tutmayınca aşağı doğru sarkan bir vatandaş kadını ayağından tuttu ve yukarı çekerek kurtardılar. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Sarıyer’de bir kadın intihar etmek için denize atladı. O esnada akaryakıt istasyonunda çalışan görevliler ve çevredeki vatandaşlar kadını ayağından yakalayarak yukarı çekti.

UZATILAN HALATI TUTMAYINCA AYAĞINDAN YAKALAYIP ÇEKTİLER

Olay İstanbul Sarıyer’de bulunan Kireçburnu sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, iskeleye çıkan Bahar C. isimli kadın, kendini denize attı. O esnada akaryakıt istasyonu çalışanlar ve çevredekiler, kadına yardım etmek için olay yerine koştu.

Kadını kurtarmak için tekne bağlamak amacıyla kullanılan halatı denize attılar ancak kadın halatı tutmak istemedi. Sonrasında Vedat Demirel isimli şahıs denize sarkarak Bahar Ç.’yi ayağından tutup çevredekilerin yardımıyla yukarı çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bahar Ç.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.