Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Justin TV – Getafe – Real Madrid Maçını Canlı İzleme !

La Liga’da 23. haftada

La Liga’da 23. haftada heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bir maç eksiğiyle lig’de 2. sırada yer Real Madrid, bu maçı kazanıp lig’de liderliği kapmak istiyor. Peki Getafe – Real Madrid maçı ne zaman? Getafe – Real Madrid maçı saat kaçta? Getafe – Real Madrid maçı habgi kanalda? Getafe – Real Madrid maçını hangi kanaldan canlı izleyebilirim? İşte tüm detaylar…

İspanya La Liga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Arda Güler’li Real Madrid, Getafe’ye konuk olur. Türk futbol severlerin Arda Güler için merakla beklediği Getafe – Real Madrid maçı ne zaman? Getafe – Real Madrid saat kaçta? Getafe – Real Madrid hangi kanalda? Getafe – Real Madrid maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte müsabakaya dair tüm detaylar …

ARDA GÜLER İLK 11’DE BAŞLAYACAK MI ?

Tüm futbol severlerin merak ile beklediği Arda Güler müsabakada ilk 11’de mi başlayacak? Sorusuydu. Bu konuya açıklık getiren Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti yaptığı açıklama ;’‘ Ona karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Çocuk daha 18 yaşında. Zamanı gelecek.” ifadelerini kullandı.

ENES ÜNAL VE ARDA GÜLER KARŞI KARŞIYA

Milli futbolcu Enes Ünal’ın forma giydiği Getafe, Genç yetenek Arda Güler’in forma giydiği Real Madrid’i konuk ediyor. Tüm Türk futbol severlerin merak ile beklediği Getafe – Real Madrid maçına dair tüm detaylar sitemizde mevcuttur.

GETAFE-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

La Liga’da bu hafta Getafe – Real Madrid karşılaşıyor. Bu maç bugün saat 23.00‘te S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GETAFE-REAL MADRİD CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ !!!

GETAFE – REAL MADRİD maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.