Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konya’da 2 Katlı Evde Dökülen Böcek İlacından 5 Kişi Zehirlendi! 1 Ölü

Konya’da iki katlı kerpiç

Konya’da iki katlı kerpiç bir evin 1. katındakiler evdeki böcekleri öldürmek için döküp evden ayrıldı. Üst katta kalan aileden 5 kişi böcek ilacından etkilenerek zehirlendi. 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Konya’nın merkez Maram ilçesinde kerpiç 2 katlı bir evin alt katında oturan şahıslar evdeki böcekleri öldürmek için böcek ilacı dökerek evden uzaklaştı. Böcek ilacının etkisi üst kata sıçradı. 5 kişi zehirlendi. 7 yaşındaki çocuk ise hayatını kaybetti.

7 YAŞIDNAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olay Konya’nın merkez Maram ilçesi Uluırmak Mahallesi’nde bulunan iki katlı kerpiç bir evde meydana geldi. Evin birinci katında kiracı olarak kalan kişiler, evdeki böcekleri öldürmek için geçtiğimiz pazartesi günü evi ilaçlayıp kapı ve pencereyi bantlayarak evden ayrıldı. Böcek ilacının kokusu üst kata sızdı. Üst katta oturan N.D., kızı A.T., çocukları Y.T. ve F.T ile yeğenleri S.G.B. ve M.B. mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Anne N.D. ile oğlu Ahmet Enes Temel evde kaldı.

Anne bir süre sonra oğlu Ahmet Enes Temel’in hareketsiz olduğunu fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Ahmet Enes Temel’e ilk müdahaleyi evin içerisinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak 7 yaşındaki çocuk hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma polis ekipleri tarafından devam ediyor.