Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde 2 Katlı Ev Çöktü! 2 ölü, 8 Yaralı!

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Kırsal Deliler Mahallesinde 2 katlı ev çöktü. Evin içerisinde bulunan 10 kişiden 2’si hayatını kaybetti, 8’i yaralandı. Evin 6 Şubat depreminde orta hasara aldığı öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Kırsal Deliler Mahallesinde 2 katlı ev çöktü. 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

EVDE KALAN 10 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI

Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Deliler Kırsal Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, Osmaniye’de yaşayan Serkan Arun, eşi Fatma Aruk, çocukları Ayça, Ahmet, Açeşya, görümcesi Serap Urak ile kız kardeşi Dilber Bozkur ve çocukları Emre Tuna ve Arda’yı alıp mahallede tek başına yaşayan anneleri Cemile Arıkan’ı (56) ziyarete gitti.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 8 KİŞİ YARALANDI

Gece saatlerinde herkes uyurken ev çöktü. İhbar üzerine bölgeye AFAD, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler 9 kişiyi yaralı olarak enkazın altından çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Serap Urak’ın ise enkaz altından cansız bedeni çıkarıldı. Enkaz altında kalıp yaralı olarak çıkarılan ev sahibi Cemile Arıkan ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 katlı evin 6 Şubat’ta yaşanan depremde orta hasar aldığı öğrenildi.