Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella’dan, EURO 2024 Açıklaması !

A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası ve Türkiye’nin rakipleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Avrupa Şampiyonası 2024 ve Türkiye’nin rakipleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sabah Gazetesi’ne konuşan İtalyan teknik adam Montella ;

” Futbolda tam gücünüzü ortaya koymanız lazım. Ben hiçbir zaman finali, yarı finali hedefleyerek gitmiyorum. Yüzde yüzümüzü vererek gitmeyi hedefliyorum. O istediğimizi ortaya koyarak ilerlemek istiyoruz. Artık o bizi nereye götürürse. Tabii ki hayallerimiz var. Ben de istiyorum. Elimizden geleni yapacağız. Şampiyona bizi nereye götürürse kabulümüz olacak.” dedi.

Turnavanın favorisi sorusuna Montella ; ” İtalya, Fransa iyi takımlar. Almanya her zamanki gibi iyi. Belki Belçika bir fırsat sahibi olabilir. Ama ben Fransa’nın bir tık önde olduğunu düşünüyorum.” cevabını verdi.

Vincenzo Montella, Türkiye’nin rakipleri Portekiz ve Çekya hakkında ;” Portekiz iyi bir takım. Oyuncuları sağlam. Geçen yedek kulübesine bakıyorum 400 milyon Euro’luk oyuncuları vardı kulübede. Portekiz gelecek vadeden takım. Aynı zamanda deneyimli oyuncuları var. Portekiz’in ismini önümüzdeki senelerde de sıkça duyuyor olacağız. Diğer takım, Çekya ise yarışçı. İyi oyuncuları var. Arnavutluk karşısındaki oyunuyla iyi performans gösterdiler. Dikkat edilmesi gereken önemli bir takım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Montella ;” Bu seçebileceğimiz bir şey değil. Uluslararası liglerde takımlar, güç konusunda, yetenek konusunda gerçekten eşitlemeye başladı. Lüksemburg bile küçük bir milletin takımı. Ben oynarken 1-2 puan asla sevinecek bir ülke, şu an 17 puanla tamamlayabiliyor. Hiç beklemediğimiz takımlar bile güzel performans ortaya koyuyorlar.” dedi ve sözlerini noktaladı.