Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suudi Arabistan’dan TFF’ye Mektup ” Paramızı İade Edin ”

Suudi Arabistan’da 29 Aralık

Suudi Arabistan’da 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması gereken Galatasaray – Fenerbahçe müsabakası yaşanan krizlerden dolayı iptal edilmiş. Ancak ertelenen Süper Kupa müsabakası için Suudi Arabistan yetkililerinden TFF’ye bir hamle geldi.

29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması gereken ancak yaşanan krizlerden dolayı iptal olan Süper Kupa Finali için Suudi yetkililerden bir hamle geldi.

TFF’YE MEKTUP YOLLADILAR

Suudi Arabistan’lı yetkililer, yapılan anlaşma gereği 29 Aralık’ta oynanması gerek karşılaşma için 4.5 milyon euro ödeyecek, ödenen bu paranın yüzde 20’si TFF’ye verilecek, yüzde 80’i ise iki kulüp arasında eşit şekilde paylaştırılacaktı. Ancak ödenen bu paranın geri iade edilmesi için Suudi Arabistan’lı yetkililer Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ye mektup yolladı.

Suudi’ler tarafından maç için kulüplere verilen para,kulüplerin kasasına giren paranın yüzde 50’sini Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK) tarafından borçlara karşılık kesildiği ifade edilirken, 4.5 Milyon Euro’nun geri ödenmesi için, Türkiye Futbol Federasyonu ve Suudi yetkilileri arasında çalışmaların devam ettiği bildirildi.