Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal, Antalyaspor Maçı İçin Öğrencilerini Uyardı !

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe,

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, zorlu Antalyaspor deplasmanına çıkıyor ve Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’dan öğrencilerine bu maç için uyarı geldi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe zorlu Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Antalyaspor, Sergen Yalçın’la anlaşma sağladığından buyana 6 müsabakada kaybettmedi. Öte yandan Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile son 5 karşılaşmasında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sezon ilk yarısında Fenerbahçe Ülker stadyumu’nda  zorlanarak 3-2 mağlub etmişti. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, zorlu Antalyaspor deplasmanı için öğrencilerini uyardı.

” Onlara İlk Yenilgiyi Biz Tattırmalıyız”

Süper Lig’in ilk yarısında Antalyaspor Fenerbahçe’yi zorlamıştı ancak Fenerbahçe o mücadeleyi 3-2 kazandı ve İsmail Kartal o maçı hatırlatarak ;” Antalyaspor’un ne kadar tehlikeli ve dirençli bir rakip olduğunu biliyoruz. Sergen Yalçın göreve geldikten sonra da iyi bir hava yakaladılar ve hiç yenilmediler. Onlara ilk yenilgiyi biz tattırmalıyız. Bunun için de savunmada ilk düdükten son düdüğe kadar çok dikkatli olmalıyız. Ayrıca hücum hattında da son haftalardaki gibi cömert davranmadan, daha bitirici olmamız şart.” uyarısında bulundu.