Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Meral Akşener’e Verdiği Yanıt!

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısındaki konuşmasında İBB’yi hedef göstererek, “Bizi Saray değil Saraçhane engelliyor” sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilir” dedi.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Tasarım Müzesi’nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Bilboard engellenmesi” hakkında yaptığı açıklamada, “Engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilir.” dedi.

“BİZİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN BEŞTEPE DEĞİL, SARAÇHANE”

Meral Akşener partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu defa öncekilerden farklı ve ilginç olarak, bu engeli çıkartan iktidar değil, ama muhalefet. Bizi sansürlemek isteyen; saray değil, belediye. Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane” ifadelerini kullanmıştı.

“BU İŞLERLE ŞEHİRDE FİRMALARDA YÖNETİLİYOR. ONLARLA KONUŞİABİLİRLER”

Akşener’in açıklamasına yanıt veren İmamoğlu, “Öyle bir engelleme veya bu tarz girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilir. Bu noktada ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı ama muhtemelen bilboard meselesi… Bu işin sadece İstanbul’u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler de şehirde firmalarda yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler.

“BİZE ATILAN HİÇBİR TAŞIN ETKİSİ OLMAZ, HAVADA GÜLE DÖNÜŞÜR”

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş etmek böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiyor. Hayırlısı. Allah’tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz. Bize doğru gelirken havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim bir endişemiz yok insanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk hissettik. Bu sorumluluğun dışında da hareket etmedik. Bunu en iyi Satın Akşener bilir” ifadelerini kullandı.