Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pep Guardiola’dan Önemli Açıklamalar !

Premier Lig ekiplerinden Manchester

Premier Lig ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Barcelona teknik direktörü Xavi’nin Barcelona’dan ayrılacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Premier Lig’de Manchetser City bu akşam sahasında Burnley’i konuk edecek. Mücadeleden önce Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, bu sezon sonunda Barcelona’dan ayrılacak Xavi hakkında açıklamalarda bulundu.

”İSPANYA’DA BASKI DAHA FAZLA”

Açıklama yapan Pep Guardiola ;’‘ Tecrübelerime göre İngiltere’de yaşadığımız baskı İspanya’daki baskıyla karşılaştırılamaz. Orada bin kat daha fazla baskı var. Haftada altı basın toplantısı, birçok maç var.” dedi ve son olarak şu cümleleri kullandı ;

” Barcelona’da yaşadığınız baskı başka hiçbir şeye benzemiyor. Orada çok fazla baskı var” dedi.

Sezon sonunda Barcelona’dan ayrılacağını açıklayan Xavi ise şu sözleri kullandı ;

” Barcelona’da teknik direktörlük yapmak zulüm. Ben böyle hissediyorum. Ne hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum. Sürekli Barça’nın hocası olacak biri olmadığınızı söylüyorlar. Guardiola, Valverde ve Luis Enriqu anlatırken anlamıyordum. Şimdi anlıyorum. Barcelona teknik direktörü olmak zevkli bir iş değil. Her an hayatım tehlikede gibi hissediyorum.’‘ açıklamasında bulunmuştu.